Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Vistip: de viskalender. wanneer vis je op welke vis?

Vistip: de viskalender. wanneer vis je op welke vis?

In Nederland kun je het hele jaar vissen. Maar sommige soorten van je in bepaalde periodes van het jaar beter of vaker. Wanneer is het nu de beste periode is om bepaalde vissoorten te vangen in Nederland? Op Fishing in Holland vind je de zeer praktische Nederlandse Viskalender. De kalender geeft ook een overzicht van de gesloten tijden.

Zo zie je in de kalender onder meer dat het in juni goed vissen is op onder meer baars, barbeel, karper, roofblei. En dat het seizoen van meerval, zeebaars en fint weer voor de deur staat.
 
-> Check hier de kalender op Fishing in Holland en doe er je voordeel mee!

Fishing in Holland

 
Fishing in Holland is een initiatief van Sportvisserij Nederland: hét vertrekpunt voor een vistrip in eigen land. Hier vind je de gaafste bestemmingen en beste accommodaties voor de sportvisser – of je nu met je vismaten eropuit wilt of met het hele gezin op vakantie gaat.Laat je inspireren door wat Nederland op hengelsportgebied allemaal te bieden heeft!
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.