Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

De beste aassoorten

Als je gaat witvissen met de feederhengel, heb je de keus al tal van geschikte aassoorten. Probeer ook eens een 'cocktail' van verschillende aassoorten op één haak!


Grote witte maden
Het beste allround aas waarmee je alle vissoorten kunt vangen zijn grote witte maden. Hoe gretiger de vis, hoe meer maden je aan het kontje op de haak prikt.

Verpopte maden
Verpopte maden, ook wel casters genoemd, kunnen waanzinnig goed werken. Zeker als je ook een handje poppen door je voer mengt. Selecteert vooral de grotere vissen.

MestpiertjeEen mestpiertje is simpelweg onweerstaanbaar voor brasem. Prik na de pier een made op de haak als stopper zodat de kronkelaar er niet vandoor gaat.

MaisSuperselectief voor de grotere brasem, winde en kolblei. Een prima aas als je voerplek wordt geteisterd door kleine vis. Laat in dat geval ook de maden achterwege in je lokvoer.
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.