Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Dit kun je vangen


Als vliegvisser heb je kans om allerlei vissoorten te vangen. We lichten er enkele toe hieronder.

Ruisvoorn

De ruisvoorn zwemt in veel wateren, maar vooral in heldere polders en stadswateren. Ze pakken met hun bovenstandige bek heel gemakkelijk een droge vlieg van het water. Je vangt vooral vissen van 15 tot 25 centimeter, maar ze kunnen wel 45 centimeter lang worden.

 

Winde

De winde is een fantastische sportvis die je aan een nimf of een droge vlieg kunt vangen. De meeste windes kun je vangen in het stromende water van rivieren of op de Randmeren en het IJsselmeer. Een winde kan meer dan 60 centimeter lang worden.Forel

Wil je een keer op forel vissen in Nederland? Bij een forelvisvijver kun je ervaren hoe leuk het is om een forel te vangen aan de vliegenhengel. Als je meer ervaren bent kun je naar het Oostvoornse Meer, een van de fraaiste forelwateren van Europa. Neem wel een waadpak mee om er goed te kunnen vissen.Snoek

Snoeken spreken tot de verbeelding, vooral omdat ze een lengte van meer dan een meter kunnen bereiken. Een super kunstaas voor de snoek is de streamer, die je heel langzaam langs de favoriete schuilplekken kunt vissen. Reken maar dat er eentje op duikt!
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.