Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Kunstaasvissen doe je zo!


Het vissen op roofvis is erg populair en dat is terecht! De roofvisstand is in de meeste Nederlandse wateren erg goed en er zwemmen verschillende soorten rond om te vangen. Je kunt een grote variatie aan kunstaas gebruiken en daar heb je allerlei bijpassende hengels voor. Wij houden het simpel en bespreken het vissen met enkele algemene kunstaassoorten. Maar vergis je niet: met dit kunstaas kun je geweldig goed roofvis vangen!

Vissen met kunstaas (vanaf de kant) betekent actief vissen. Je loopt de oevers af op zoek naar mooie stekken voor roofvis. Daarom neem je zo weinig mogelijk materiaal mee. Hier leer je alles over roofvissen vanaf de kant: de beste stekken, wat je nodig hebt, de sterkste knopen en nog veel meer!

Nederland is rijk aan snoekwateren waar jong en oud mooie avonturen kan beleven!


Vooral op de rivieren worden met kunstaas steeds grotere baarzen gevangen.Kijktip: Vissen Doe Je Zo! - Roofvissen met Dutch PerformanteDivide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.