Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Waar ga je vissen?


Het is niet moeilijk om visplekken te vinden die geschikt zijn voor het vissen met de vaste stok. De beste stekken liggen vaak dicht bij huis.

Probeer het maar eens in de vijver of singel in je woonwijk, meestal zwemt er veel vis rond. Iets buiten de bebouwde kom kun je mooie vaarten of kanalen vinden. Schitterende wateren om met de vaste stok te vissen.Vissen zoeken graag de beschutte plaatsen in het water op, dus daar liggen goede visstekken. Zo kun je veel vissen aantreffen in de buurt van waterplanten. Probeer hier dus vlak bij te vissen.In de schaduw van bruggen, duikers of aanlegsteigers voelen vissen zich veilig. Zeker in de wintermaanden kun je hier goed vis vangen. Verder kan het de moeite waard zijn om te vissen op plaatsen waar sloten breder worden of op het hoekje van een zijsloot.


Vissen zoeken in de winter graag het diepe water van een haven op. Onder de steigers en boten ligt het soms bomvol met mooie blankvoorns.Dit doen we dus niet

Echte sportvissers vernielen geen (water)planten, bomen en struiken. Heb je last van planten of takken, bind ze dan met een touw bij elkaar zodat je er langs kunt vissen. Vis je vanaf een brug, hou dan heel goed het verkeer in de gaten en zorg dat je jezelf of anderen niet in gevaar brengt.

Het is niet overal toegestaan om vanaf bruggen te vissen! Afval hoort niet in de natuur, dus neem na het vissen de tijd om rond je stek vijf stuks afval óf vijf minuten lang op te ruimen. Gooi het afval thuis weg, dan blijft de waterkant schoon en het vissen leuk!

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.