Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Waar ga je vissen?

Vissen met kunstaas kun je in elk water. Er zijn maar weinig wateren waar geen roofvis zwemt, maar een roofvisstand kan per water sterk verschillen. Zo zul je snoek vooral vinden in helder en begroeid water. De snoekbaars zwemt het liefst in troebel of diep water. Baars vind je in allerlei watertypen en de roofblei komt het meeste voor in stromend water.

Snoek en baars tref je vooral aan bij onderbrekingen als bruggen, duikers, overhangende takken en zijsloten. Neem dus ruim de tijd om al deze stekken af te vissen. Let altijd goed op of er beperkingen gelden, want bij sommige bruggen is het niet toegestaan om te vissen.Stadswater is vaak lekker visrijk. Hier kan je volop snoek en baars aantreffen. Heb je een jachthaven met diep water in de buurt, dan is de kans groot dat er baars en snoekbaars rondzwemt.Polderweteringen zitten vaak vol met snoek. Als je met je laarzen aan door de polder gaat struinen kom je de mooiste visplekken tegen. Soms is het vissen door de waterplanten een beetje lastig, maar dat je een mooie dag zult hebben is zeker!

Onder lage bruggen en in duikers heb je kans op een dikke snoekbaars.In de buurt van waterplanten kan je roofvis verwachten. Een grote rietkraag is helemaal hot. Zeker als de stengels niet te dicht op elkaar groeien liggen er altijd wel een paar snoeken tussen.Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.