Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Dit kun je vangen


Brasem


Zonder twijfel de meest populaire vis onder feedervissers. Kan meer dan drie kilo zwaar worden en levert mooie sport aan de feederhengel. Heb je er eenmaal eentje gevangen, dan is de kans groot dat er meer volgen. Het is namelijk een echte scholenvis.Blankvoorn

De blankvoorn is een schitterende vis die vaak subtiele aanbeten op de hengeltop laat zien. Je vangt ze vooral aan het begin van de sessie als de brasem nog niet op de stek is gearriveerd. Kan op stromend water wel 1,5 kilo zwaar worden.

 

Kolblei

Schitterende vis die veel weg heeft van de brasem, maar per kilo harder vecht. Heeft een veel groter oog dan de brasem en minder schubben op de zijlijn. Op grote wateren kan deze vis tot wel 1,5 kilo zwaar worden.

 

Winde

De winde (hierboven) is een echte vis van het stromende water en heeft een gigantische eetlust. De aanbeten zijn ongehoord fel, evenals de dril die erop volgt. Wordt tot wel drie kilo zwaar.


Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.