Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Wetten en regels

Als kunstaasvisser krijg je te maken met een aantal wetten en regels, bijvoorbeeld op het gebied van vereiste visdocumenten. Maar ook op het gebied van gesloten tijd aas- en vissoorten, minimummaten vissoorten en beschermde vissen. Indien je je niet aan deze regels houdt, kan dat een boete opleveren. Als je vist met de feederhengel zijn vooral de regels op de binnenwateren belangrijk.

Gesloten tijden


Als roofvisser krijg jet te maken met twee soorten gesloten tijden: eentje voor bepaalde aassoorten en eentje voor vissoorten (meeneemverbod). Check onderstaande video met meer uitleg:Meld stroperij

Als je melding wilt maken van visstroperij, dan doe je dat het beste via het landelijke meldpunt visstroperij. Je melding komt dan automatisch bij de juiste federatie terecht. Zij hebben BOA's in dienst. Telefonisch contact opnemen met de federatie kan natuurlijk ook, evenals de politie via 0900-8844.
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.