Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Waar ga je vissen?


Feedervissen is een ideale manier om in de wat grotere wateren te vissen. In kanalen, rivieren, plassen en grote vijvers kun je met de vaste hengel minder goed uit de voeten en is de feederhengel perfect inzetbaar.


Zelfs in een stevig stromende rivier kun je met de feederhengel goed vissen. De beste plekken liggen hier bovenaan de rand van de vaargeul.Ook in heldere zandwinplassen moet je de vis vaak wat verder uit de kant zoeken. Op een waterdiepte van drie tot zes meter lig je meestal goed:


De beste visplekken liggen op de overgangen van ondiep naar diep water en in de buurt van structuren zoals een rietkraag, een houten
schoeiing of steenstort. Vooral als deze plekken tegen een overkant liggen waarop niet wordt gevist, kunnen het echte hotspots zijn.Kun je ergens een werkend gemaaltje of een koelwaterlozing vinden, dan zit je meestal goed. Als je in de stroming werpt maak je een  goede kans op grote brasems!


Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.