Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Kijktip - 7 afleveringen Bart leert vissen (video)

Kijktip - 7 afleveringen Bart leert vissen (video)

Bart Boonstra, presentator bij Nickelodeon, leert vissen! Bart wist niets van sportvissen, maar daar kwam kort geleden verandering in! Hij kreeg namelijk les van Viskid Boaz en hun avonturen zijn in zeven afleveringen vorm gegeven. Zo gingen ze samen witvissen met de vaste hengel en feeder, karpervissen, roofvissen en vliegvissen.

We hebben alle zeven afleveringen van twee seizoenen voor je verzameld:

Bart Leert Vissen Aflevering 1: Vissen met de vaste hengel

In deze aflevering gaan Bart en Boaz vissen op witvis in een singel midden in een woonwijk. Voor Bart is het allemaal nieuw, maar hij leert snel!Bart Leert Vissen Aflevering 2: Penvissen op karper


Bart en Boaz gaan met een penhengel en een dobber vissen op karper. Voor Bart weer een hele nieuwe manier van vissen. Zou het hem lukken om een karper te vangen?


Bart Leert Vissen Aflevering 3: Snoekvissen met kunstaas


In deze aflevering vissen Bart en Boaz actief met kunstaas op snoek. Bart heeft het werpen als snel onder de knie, maar willen de snoeken ook aanbijten?


Bart Leert Vissen Aflevering 4: Karpervissen met topelastiek


In deze laatste aflevering van de eerste serie mag Bart laten zien hoeveel hij heeft geleerd. Kan hij met een vaste hengel met topelastiek meer karpers vangen dan Boaz?


Bart Gaat Vissen Aflevering 1: Vissen op ruisvoorn


In dit tweede seizoen gaat Bart een paar nieuwe uitdagingen aan. Naast het vissen met een broodvlok mag hij proberen om een ruisvoorn met de vliegenhengel te vangen!
Bart Gaat Vissen Aflevering 2: Feedervissen op karper


Bart en Boaz gaan met een feederhengel vissen in een stadswater met een hoge karperbezetting. Weer een nieuwe vismethode voor Bart, maar hij vangt wél vis!


Bart Gaat Vissen Aflevering 3: Streetfishing


In deze laatste aflevering kan Bart aan Boaz laten zien hoe goed hij heeft leren vissen. Streetfishing is lekker actief en spannend, wie zal de meeste vissen vangen?


Over Bart leert vissen

De uitzendingen zijn erop gericht om kinderen van 6 tot 12 jaar te bereiken en enthousiast te maken voor het sportvissen. Deze eerste kennismaking met de hengelsport is als het goed is de aanleiding leiding om met een ouder en meer ervaren iemand naar de waterkant te gaan. Want dat is natuurlijk de plek waar je pas echt leert vissen.

Waar de jeugd normaal gesproken leert vissen van volwassenen, zijn de rollen in Bart leert vissen juist omgedraaid: Bart Boonstra is de beginner en Viskid Boaz de expert.

De televisieserie laat zien dat dit vaak dichtbij huis en met weinig materiaal al prima kan. Sportvisserij Nederland is betrokken geweest bij de totstandkoming van de uitzendingen en heeft hier zowel inhoudelijk als financieel een bijdrage aan geleverd.

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.