Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Waar mag ik vissen met mijn VISpas? Check VISplanner! (video)

Waar mag ik vissen met mijn VISpas? Check VISplanner! (video)

Als er één app is die je als sportvisser ècht op je telefoon wilt hebben, dan is het wel de (gratis) VISplanner app. Hiermee check je direct op Google Maps waar je met jouw VISpas wel en niet mag vissen. Ook vind je er uitgebreide informatie bij elk (aanklikbaar) viswater, inclusief de voorwaarden die er gelden.

Ook vind je er op de Google Maps kaart allerlei visserijvoorzieningen als trailerhellingen, visstekken, hengelsportzaken en meer.

Op www.visplanner.nl of in de gratis app (Android en iOS) kun je je éénmalig registreren en in je profiel je VISpas(sen) invoeren. Op basis van deze gegevens laat de VISplanner op een Google Maps kaart zien waar je wel en niet mag vissen. Rood/oranje water betekent dat je er niet mag vissen, blauw water betekent dat je er wel mag vissen.

Check de handige uitlegvideo:

 

Indien je niet ingelogd bent met een VISpasnummer of heb je links in het scherm jouw VISpasnummer niet ingevoerd dan worden alle wateren uit de gezamenlijke lijst donker blauw en de wateren waarvoor je een specifieke VISpas nodig hebt rood.

Van wateren waar nog geen vlak overheen is getekend (donkerblauw of rood) is het nog niet bekend of je er mag vissen met een VISpas of niet.

Tip: klik op de knop 'Verversen' als je over de kaart schuift, dan worden steeds nieuwe data geladen voor dat gebied.

De VISplanner is gratis beschikbaar als App, mobiele website en gewone website.


Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.