Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Online visles voor basisscholen (video)

Online visles voor basisscholen (video)

Door corona zijn in het afgelopen jaar maar weinig vislessen gegeven. Ondanks de versoepeling van de coronamaatregelen is het onmogelijk om dit schooljaar alle visles-aanvragen te honoreren, zolang alle vismeesters en overige visles-vrijwilligers niet zijn gevaccineerd. Om aan de vraag van docenten en leerlingen te voldoen is daarom door Sportvisserij Nederland een alternatief bedacht: de online visles!

De online visles (zie www.vissenschool.nl) bestaat uit een video die is opgenomen tijdens een visles die VIS TV presentator Daniël Weijers samen met bekende vlogger Enzo Knol heeft gegeven op een school in het Noord-Hollandse De Rijp.

Een docent kan de video in de klas afspelen en dit combineren met twee oefeningen uit de visles: het zorgvuldig leren onthaken (met kunstvissen) en het op naam brengen van enkele vissoorten met behulp van de zoekkaart uit het lespakket. Deze materialen worden voorafgaand aan de les toegestuurd.Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.