Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Gratis visles op jouw basisschool (video)

Gratis visles op jouw basisschool (video)

Elke basisschool in Nederland kan zich aanmelden voor een gratis visles op school. Alle benodigde materialen nemen wij zelf mee. Van de school wordt alleen verwacht dat zij een klas met enthousiaste leerlingen levert.

In verband met corona worden er tot de zomervakantie nauwelijks reguliere vislessen gegeven. Voor docenten hebben we een alternatief: een online vislesprogramma. Na de zomervakantie hopen we weer volop vislessen te organiseren.

Check hieronder hoe zo'n visles eruit ziet:Biologie en praktijk

Het vislesprogramma bestaat uit twee delen: ruim een uur biologie - de visles - en twee uur visexcursie, waarbij we gaan vissen in een water dichtbij school. De visles is gericht op de groepen 7 en 8 van de basisschool. Ook scholen voor speciaal onderwijs komen in aanmerking: in overleg kunnen we dan kijken welke groepen les krijgen en eventueel het niveau aanpassen.

Gratis visles aanvragen  

Tijdens een visles nemen de kinderen een kijkje in de fascinerende onderwaterwereld. Daarbij leren ze in de gezonde buitenlucht alles over de vissen en de sportvisserij. Dat leidt tot meer begrip en respect voor de natuur in hun eigen woonomgeving.

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.