Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

VISblad TV: haaien vanaf het strand (video)

VISblad TV: haaien vanaf het strand (video)

In de nieuwe VISblad TV gaan we op pad voor een bijzondere visserij: haaivissen vanaf het strand. Dat doet presentator Joran Bal met Kees Gillissen bij Zoutelande. Een thuiswedstrijd voor Kees, want hij vist al ruim tien jaar lang gericht op haaien vanaf de Zeeuwse stranden.

In die periode deed hij de nodige kennis op en ontwikkelde zijn visserij zich spectaculair. De fijne kneepjes van het vak die hij zich eigen maakte leverden ook fijne vangsten op: Kees ving al meerdere meterplus vissen. Check daarom snel de video die we half juni maakten om te zien hoe hij precies te werk gaat bij het vissen op de gevlekte gladde haai (Mustelus asterias). Veel kijkplezier en vergeet ook niet om de tips en trucs van Kees in het artikel op pagina 8 t/m 13 te checken.Meer tips in Hét VISblad

Wil je ook haaien vangen vanaf het strand? In het augustusnummer van Hét VISblad geeft Kees je op pagina 8 t/m 13 nog meer praktische tips voor deze spectaculaire visserij. Lees hier meer over dit magazine, dat deze week bij de abonnees in de bus valt.

Abonnement afsluiten

Ben je nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 sluit je een jaarabonnement (tien nummers) af en mis je voortaan geen editie meer. Klik hier om snel en eenvoudig online een abonnement af te sluiten. Daarbij mag je ook nog eens een fraai welkomstgeschenk kiezen óf voor de eenmalige korting op de abonnementsprijs gaan.
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.