Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

VIStip: aas en voer voor witvissen

VIStip: aas en voer voor witvissen

Check hier welke aas-en voertip nét het verschil kunnen maken bij witvissen:


Floaters

Maden die normaal zinken en vervolgens plat op de bodem blijven liggen, trekken soms niet genoeg de aandacht van azende vis. Een bekende truc om dit issue te tackelen zijn zogenaamde floaters. Die maak je door een portie maden in klein laagje water te leggen. Happend naar adem zuigen ze zich vol lucht waardoor ze bijna blijven drijven. Het tragere afzinken van zulke maden oogt natuurlijker en bovendien vallen ze zo ook meer op. Als de vis kieskeurig aast, kan dit soms nét het verschil maken tussen wel en niet vangen.

Floaters maden 

Wormen-'geurstof’

Om jouw witvisvoer extra aantrekkingskracht te geven kan je een portie verknipte wormen er doorheen mengen. Door de worden tot pulp te knippen komen de geurstoffen maximaal vrij en heeft de vis alleen piepkleine stukjes worm om zijn maag mee te vullen. Zo raakt de vis niet verzadigd en blijven ze aan het azen. Bij blankvoorn kunnen hele wormen of flinke stukken worm zelfs afschrikkend werken, dus het verknippen is echt een aanrader.

wormen knippen geurstof
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.